Dispositivos e acessórios
Mushroom Meat Sauce
Preparação 5min
Total 50min
5 jars
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2018 mg
Proteína
41 g
Energia
1477 kJ /
353 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Pumpkin Soup
25min
Toasted Peanuts
20min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Mushroom Meat Sauce
50min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Dried Shrimp Sambal
55min
Wholemeal Mantou
1h