Dispositivos e acessórios
Mushroom Meat Sauce
Preparação 5min
Total 50min
5 jars
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2018 mg
Proteína
41 g
Energia
1477 kJ /
353 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Green Chillies With Pork Belly
25min
Sesame Crème
10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Yu Sang
1h
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Tomato-egg soup
20min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min