
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate ganache filling
- 200 g dark chocolate broken into small pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Chocolate cake
- 120 g unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g plain flour plus extra to dust
- 3 Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs separated
- 100 g sugar
- 120 g dark chocolate broken into small pieces
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Poached pears
- 1000 g water
- 100 g white sugar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g whipped cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 925.5 kcal / 3872.5 kJ
- Proteína
- 12 g
- Gordura
- 55.9 g
- Hidratos de carbono
- 95.6 g
- Fibra
- 10.2 g
- Gordura saturada
- 32.8 g
- Sódio
- 155.8 mg
Receitas alternativas
Lemon and thyme mocktail
1 Std.
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
30 second cupcakes
25 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min
Easy marshmallows
4 Std. 25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Lemonade scones
25 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min