Dispositivos e acessórios
Asparagus and potatoes with hollandaise
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
738.7 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Gordura
40.5 g
Fibra
9.1 g
Gordura saturada
24.4 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fresh jalapeño dip
5min
Spiralized Apple Fritters
35min
Oysters with lime granita
5min
Mini rum baba bundts
2h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Quiche Lorraine
45min
Aperol spritz sorbet
8h 20min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Boeuf Bourguignon
11h 25min