Dispositivos e acessórios
Asparagus and potatoes with hollandaise
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
738.7 mg
Proteína
11.6 g
Energia
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Gordura
40.5 g
Fibra
9.1 g
Gordura saturada
24.4 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 Std. 45 Min
Chicken with Vegetable Rice
Keine Bewertungen
Southwest Quinoa
40 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Aioli
10 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min
Sriracha Sauce
72 Std. 20 Min