Dispositivos e acessórios
Meatloaf
Preparação 20min
Total 1h 20min
16 slices
Ingredientes
-
water400 g
-
medium eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
onions quartered80 g
-
mixed mince (e.g. pork and beef)800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
13 g
Energia
694 kJ /
166 kcal
Gordura
12 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min
Leftover Roast Patties with Egg
45min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Meatloaf
1h 20min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min