Dispositivos e acessórios
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Preparação 25min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
13.4 g
Energia
1360 kJ /
325 kcal
Gordura
25.1 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Russische salade
Nenhuma avaliação
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Mochi's met sesamvulling
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Arabische kip met couscous
45min
Chocolade-Fudgecake
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min