Dispositivos e acessórios
Flatbread gevuld met mozzarella
Preparação 20min
Total 45min
12 sneetjes
Ingredientes
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
9 g
Energia
957 kJ /
229 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fatayer met kaas en munt
2h
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Zachte graanrepen
1h
Bessenjamtaart
2h 35min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nenhuma avaliação
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Energieballen
30min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Vijfzadenbrood
1h 50min