Dispositivos e acessórios
Flatbread gevuld met mozzarella
Preparação 20min
Total 45min
12 sneetjes
Ingredientes
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
9 g
Energia
957 kJ /
229 kcal
Gordura
13 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappelcake
1h
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Kruidenboter flatbreads
35min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Gekruide noten
45min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Glutenvrije bloem
Nenhuma avaliação
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Moussaka met linzen
2h 20min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min