
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glutenvrij deeg
- boter om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 568 kcal / 2386 kJ
- Proteína
- 14.5 g
- Gordura
- 39.8 g
- Hidratos de carbono
- 38.2 g
- Fibra
- 1.5 g
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