Dispositivos e acessórios
Quiche met kip en peer
Preparação 25min
Total 2h 40min
8 porties
Ingredientes
Glutenvrij deeg
-
boter om in te vetten
-
rijstmeel140 g
-
maïzena (zetmeel)160 g
-
zout¼ tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
boter gekoeld160 g
-
ei1
-
azijn1 tl
-
water koud40 g
Vulling met kip en peer
-
teentjes knoflook2
-
prei enkel het witte deel, in stukken1
-
boter50 g
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (3 cm)600 g
-
verse tijm enkel de blaadjes3 takjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
water50 g
-
maïzena (zetmeel)2 - 3 el
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
witte wijn50 g
-
peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)150 g
-
volle room50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
14.5 g
Energia
2386 kJ /
568 kcal
Gordura
39.8 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Skelethoofden
5h
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Harde pistachekoekjes
45min
Courgetteomelet
40min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min