Dispositivos e acessórios
Risotto met eekhoorntjesbrood
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.1 g
Energia
1861 kJ /
444 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Vegan Bolognese
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Bananenbrood
1h 50min