Risotto met eekhoorntjesbrood
TM6 TM5 TM31

Risotto met eekhoorntjesbrood

1.0 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 1 bos verse peterselie
  • 30 g sjalotten, gehalveerd
  • 300 g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
    ou 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
  • 60 g droge witte wijn
  • 800 g water
  • 1 tl zout
    ou 1 volle tl vleesbouillonpasta
  • 30 g boter, in stukken

Nutrição
por 1 portie
Energia
1861 kJ / 444 kcal
Proteína
8.1 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gordura
14.4 g
Fibra
2.1 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas