Dispositivos e acessórios
Butternut en gembersoep
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
697 kJ /
166 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
XXL - Pompoensoep
50min
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Veelzijdige gladde soep
45min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Veelzijdige gladde soep
45min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Verse Tomatensoep
30min
Rode kool met appel
1h 10min
Pompoensoep met room
35min