Dispositivos e acessórios
Béarnaisesaus
Preparação 5min
Total 20min
8 portie
Ingredientes
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portie
Sódio
1272 mg
Proteína
25 g
Energia
7784 kJ /
1859 kcal
Gordura
195 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
104 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Klassieke sabayon
15min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Pizza-Burrata
1h 40min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Béchamelsaus
15min