Dispositivos e acessórios
Alpenmacaroni
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
3642 kJ /
874 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
92 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Pre-workout Chocolate Chip Cookie Dough
Nenhuma avaliação
Sate Ayam
1h 30min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Ovenburger
1h 45min
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação