Dispositivos e acessórios
Alpenmacaroni
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
3642 kJ /
874 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
92 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Concord druivenparels met champagne
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Bibimbap burrito
45min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Miso Udon Noedels
20min
Waterzooi van Kip
1h
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min