Dispositivos e acessórios
Alpenmacaroni
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
3642 kJ /
874 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
92 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Kipnuggets
40min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pierogi met vlees
1h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Aromatische kipcurry
1h
Soefganiots
2h