Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1874 kJ / 450 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 29 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Ontbijt gebak
40 min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Vegan citroen en zwarte thee taart
Nenhuma avaliação
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Rabarber-citroen cookies
Nenhuma avaliação
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Nenhuma avaliação