Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1874 kJ / 450 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 29 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Amandel Spritz-koekjes
1hod.
Appeltaart
1hod.
Maïsbrood en cheddar muffins
Nessuna valutazione
Geflambeerde uientaart
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nessuna valutazione
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Nessuna valutazione
Bessencurd
20 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1hod. 15min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione