
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
De bakvorm
- ½ el zachte boter om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem en iets meer om te bewerken
- 80 g boter in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 450 kcal / 1874 kJ
- Proteína
- 8.8 g
- Gordura
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Balletjes met aubergines
1h
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Vislasagne met courgette
1h
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min