Dispositivos e acessórios
Rabarbertaart
Preparação 15min
Total 55min
8 stuks
Ingredientes
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
8.8 g
Energia
1874 kJ /
450 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Bessencurd
20 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen