Dispositivos e acessórios
Rabarbertaart
Preparação 15min
Total 55min
8 stuks
Ingredientes
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
8.8 g
Energia
1874 kJ /
450 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Pannenkoeken
1h 15min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Aspergesoep met citroen
55min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Romige snijbietsoep
35min
Boterkoekjes
50min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Koolsla
10min
Zachte wortelsoep met venkel
40min