
Dispositivos e acessórios
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Nutrição por 1 portion
Energia
679.7 kcal /
2854.6 kJ
Proteína
31.9 g
Gordura
53.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
14.9 g
Sódio
1510.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good Food Mark LaBrooy
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia