Versões compatíveis
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 31.9 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 53.8 g
- Gordura saturada
- 14.9 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 1510.1 mg
Receitas alternativas
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Korean bao beef sliders
2hod. 10min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min