Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables

Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables

4.3 27 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

Macadamia cream
  • sourdough bread cut into pieces
    50 g
  • milk
    175 g
  • extra virgin olive oil
    35 g
  • macadamia nuts toasted
    150 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • lemon zested and juiced
    1
  • apple cider vinegar
    50 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
Spring vegetables
  • water
    500 g
  • sea salt
    1 tsp
  • green beans trimmed
    200 g
  • asparagus trimmed
    2 bunches
  • fresh green peas
    250 g
  • fresh mint leaves only, roughly chopped
    2 sprigs
Crispy-skinned snapper
  • salted butter
    100 g
  • snapper fillets, skin on
    6
  • sea salt flakes to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    4 tbsp
  • lemon juice only
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 679.7 kcal / 2854.6 kJ
Proteína 31.9 g
Gordura 53.8 g
Hidratos de carbono 14 g
Fibra 8.4 g
Gordura saturada 14.9 g
Sódio 1510.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...