Dispositivos e acessórios
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1510.1 mg
Proteína
31.9 g
Energia
2854.6 kJ /
679.7 kcal
Gordura
53.8 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good Food Mark LaBrooy
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Tom kha prawns
25min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Chicken and mango salad
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min