Dispositivos e acessórios
Cauliflower risotto with brown butter prawns
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Cauliflower purée
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter20 g
-
milk150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cauliflower broken into florets, stalks and leaves included300 g
Cauliflower rice
-
cauliflower broken into florets (approx. 3cm)300 g
-
unsalted butter20 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Brown butter prawns
-
unsalted butter20 g
-
cauliflower broken into small florets (1-2 cm)60 g
-
whole green prawns peeled and deveined300 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice for drizzling
-
egg yolks (optional - see Tips)4
-
flaked almonds toasted, to serve
-
fresh chives cut into slices, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
673.5 mg
Proteína
28.9 g
Energia
2264.6 kJ /
539.2 kcal
Gordura
43 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
24.6 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto Cauliflower Breadsticks
55min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Zucchini lasagne
1h 30min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Pumpkin tahini smash
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Keto crackers
1h
Cauliflower flammkuchen
1h
Flourless bagels
1h 40min
Keto bread rolls
1h 15min