Smoked trout pasta with lemon and capers
TM6 TM5 TM31

Smoked trout pasta with lemon and capers

4.7 (47 avaliações )

Ingredientes

  • 1200 g water
  • 120 g olive oil
  • 350 g spaghetti
  • 4 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
  • 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
  • 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
  • 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
  • 40 - 60 g lemon juice, to taste
  • 3 tbsp pickled capers, drained
  • 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Nutrição
por 1 portion
Energia
2837 kJ / 675.5 kcal
Proteína
21.2 g
Hidratos de carbono
65.1 g
Gordura
35.6 g
Gordura saturada
6.4 g
Fibra
6 g
Sódio
372.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas