Dispositivos e acessórios
Pasta with lentils and sausage
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (opcional)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
684.4 mg
Proteína
23.2 g
Energia
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
66.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
No Bake Nutella Cheesecake
4h 20min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Vegetarian Tacos
Nenhuma avaliação
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Ramen Noodle Soup
40min
Chicken and leek pot pies
1h 15min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Black nougat
3h
Pear and blue cheese risotto
30min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Herby potato salad with crisp topping
50min
Bacon and Cabbage Risotto
1h