Dispositivos e acessórios
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
221.6 mg
Proteína
6.5 g
Energia
989.3 kJ /
236.5 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Blue cheese celeriac wonton cups
Nenhuma avaliação
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Pasta alla puttanesca
35min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Miso kraut
168h 20min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Saffron arancini
25h 25min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Pasta salad with trout and vegetables
45min