Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM5 TM6

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.7 (23 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions, quartered
  • 200 g red onions, quartered
  • 100 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (opcional)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
  • 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
1507 kJ / 360 kcal
Proteína
34.2 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gordura
21.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas