Dispositivos e acessórios
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34.2 g
Energia
1507 kJ /
360 kcal
Gordura
21.8 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Monkfish and prawn soup
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Seafood Risotto
40min
Mushroom Risotto
30min