Dispositivos e acessórios
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved50 g
-
smoked paprika½ tsp
-
onions quartered250 g
-
red onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)1 pinch
-
water100 g
-
cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless900 g
-
fresh parsley leaves only, for garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34.2 g
Energia
1507 kJ /
360 kcal
Gordura
21.8 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Spinach and Parmesan Soup
45min