Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcional)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1507 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Hidratos de carbono
- 6.9 g
- Gordura
- 21.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Mushroom Risotto
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with citrus butter
50 min
Salt Cod Gratin
50 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Ratatouille
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min