
Dispositivos e acessórios
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Preparação 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
325.6 kcal /
1362.4 kJ
Proteína
20.6 g
Gordura
23.5 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Sódio
1534.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda