Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
200
g Gruyère kaas, in stukken
ou 200 g Cheddar kaas, in stukken - 500 g water
- 1 bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes
- 50 g bloem
- 40 g boter
- 500 g melk
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper, volgens smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1273 kJ / 305 kcal
- Proteína
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 20 g
- Fibra
- 5.1 g
Receitas alternativas
Bechamelsaus
15 dk
Aardappelpuree
45min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Gekookte pasta
20min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Met honing geglazuurde wortelen
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Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
200 g prei fruiten
20min