Dispositivos e acessórios
Bloemkool met kaas
Preparação 20min
Total 55min
6 porties
Ingredientes
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17 g
Energia
1273 kJ /
305 kcal
Gordura
20 g
Fibra
5.1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gekookte eieren
20min
Bechamelsaus
15min
200 g prei fruiten
20min
Varkenshaasje in papillot
1h
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Romige tomatensoep
25min