Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
6 g
Energia
663 kJ /
159 kcal
Gordura
9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cod and Spinach Soup
40min
Jewish Chicken Soup
50min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Egg and Onion
25min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Tomato Soup with Burrata
35min