Dispositivos e acessórios
Spanish Tortilla
Preparação 30min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
288.1 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1197 kJ /
286 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25min
Pasta alla Nerano
40min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Caprese Omelette
30min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Cheesecake Brownies
1h 55min