Dispositivos e acessórios
Spanish Tortilla
Preparação 30min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
288.1 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1197 kJ /
286 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Gnocchi with Courgettes
20min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min