Dispositivos e acessórios
Shrimp Louie Salad
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Eggs
-
large eggs cold4
-
water to fill to 1 liter mark
Shrimp and Asparagus
-
water20 oz
-
large raw shrimp, peeled24 oz
-
Cajun spice mix to taste1 - 3 tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)1 bunch
Dressing
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
mayonnaise5 oz
-
ketchup2 oz
-
plain Greek yogurt2 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
smoked paprika1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
soy sauce to taste½ - 1 tsp
Assembly
-
10 oz romaine lettuce, choppediceberg lettuce chopped10 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
capers rinsed1 tbsp
-
avocados (opcional) sliced or diced, to serve2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1528 mg
Proteína
37.9 g
Energia
2893.5 kJ /
691.6 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chill Out
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Avocado Tuna Salad
5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Fish and Zucchini
35min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min