Dispositivos e acessórios
Rode kool met appel
Preparação 20min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
981 kJ /
235 kcal
Gordura
11 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peren in rode wijn
3h 20min
Appelmoes
20min
Knolselder parmigiana
1h 10min
Creatief Basisbrood
45min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35min
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Butternut en gembersoep
35min
Vinaigrette van paprika's
Nenhuma avaliação
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h