Romige aspergesoep

4.3 25 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
6 porties

Ingredientes

  • witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
    400 g
  • aardappelen in stukken gesneden
    100 g
  • uien in helften gesneden
    50 g
  • teentje knoflook
    1
  • water
    700 g
  • groentebouillonpasta, huisgemaakt
    1 tl
    1 bouillonblokje (voor 0,5 l)
  • zout naar smaak
    ¼ - ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar smaak
    1 - 2 snuifjes
  • smeerkaas
    50 g
    50 g roomkaas
  • zure room, 20% vet
    50 - 100 g
    50 - 100 g Griekse yoghurt
  • verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt
    3 takjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 3 g
Energia 325 kJ / 77 kcal
Gordura 5 g
Fibra 1.3 g
Hidratos de carbono 5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...