
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g alune de pădure fără coajă
- 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 100 g șalote tăiate jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
-
250
g ciuperci proaspete în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus), tăiate bucăți (2-3 cm)
ou 250 g ciuperci champignon, proaspete tăiate bucăți (2-3 cm) - 60 g vin alb
- 250 g hrișcă clătită
- 400 g apă
-
1 ½
linguriță concentrat pastă de legume
ou 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) fărâmițat - ½ linguriță sare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 20 g unt
- 50 g brânză Gorgonzola, dulce tăiată bucăți
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 433.4 kcal / 1813.3 kJ
- Proteína
- 14.8 g
- Gordura
- 19.6 g
- Hidratos de carbono
- 53.7 g
- Fibra
- 8.7 g
- Gordura saturada
- 6.5 g
- Sódio
- 448.1 mg