Dispositivos e acessórios
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Preparação 30min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
21.7 g
Energia
2710 kJ /
647 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bessencurd
20min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Rabarbertaart
55min
Gewone yoghurt
14h
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Sapje van rucola en waterkers
Nenhuma avaliação