![Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE9DD7CC-6CE2-4795-B170-E92954EBB8F7/Derivates/16e589c1-2d8c-43af-bd1e-184949b93e76.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2710 kJ / 647 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Hidratos de carbono
- 64 g
- Gordura
- 33 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
Nenhuma avaliação
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15 min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
XXL - Pompoensoep
50 min
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Nenhuma avaliação
Butternut en gembersoep
35 min
Vijgenmosterd
25 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min