Dispositivos e acessórios
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Preparação 30min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
21.7 g
Energia
2710 kJ /
647 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Rabarbertaart
55min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Lemon curd
20min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Zoete of hartige pannenkoeken
35min