Dispositivos e acessórios
Rabarberijs
Preparação 15min
Total 36h 25min
6 porties
Ingredientes
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7.3 g
Energia
2479 kJ /
593 kcal
Gordura
41.1 g
Hidratos de carbono
48.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ciabattabroodjes
3h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Geflambeerde uientaart
Nenhuma avaliação
Advocaat
10min
Gemalen ijs
5min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Vegan kruimeldeeg
45min
Krokante olijven
1h 30min
Lasagnerolletjes
1h
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Ontbijt gebak
40min