Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g volle melk
- 6 eierdooiers, van grote eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 400 g slagroom (ong. 48% vet)
- 250 g suiker
- 700 g rabarber, in stukken (3 cm)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2479 kJ / 593 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 48.5 g
- Gordura
- 41.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Forelmousse
5 dk
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Virgin citroen en tijm cocktail
45 Min
Rabarbertaart
55 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação