Dispositivos e acessórios
Vijgenmosterd
Preparação 5min
Total 25min
2 glazen
Ingredientes
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
3 g
Energia
809 kJ /
193 kcal
Gordura
2 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Meringue spoken
12h 25min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Confituur van ananas en gember
40min