Dispositivos e acessórios
Vijgenmosterd
Preparação 5min
Total 25min
2 glazen
Ingredientes
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
3 g
Energia
809 kJ /
193 kcal
Gordura
2 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Bloemkool korma
2h 20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Heerlijke herfstdressing
Nenhuma avaliação
Ijs van amarenakersen
8h 10min