Dispositivos e acessórios
Traditional French vanilla canelé
Preparação 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.7 mg
Proteína
3.5 g
Energia
744.7 kJ /
178 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Indonesian green spice paste
40min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
French vanilla canelé
49h 5min
Pear and ginger paste
26h 25min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Traditional French chocolate canelé
49h
Squid ink pasta
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Lemon curd
20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
No-bake mango cheesecake
24h 20min