Dispositivos e acessórios
Traditional French vanilla canelé
Preparação 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.7 mg
Proteína
3.5 g
Energia
744.7 kJ /
178 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Teochew Braised Mixed Platter
Nenhuma avaliação
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Traditional French chocolate canelé
49h
Hojicha Canelé
1h 20min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Lemon curd
20min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min