Dispositivos e acessórios
Lemon glaze madeleines
Preparação 15min
Total 24h 30min
24 portions
Ingredientes
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.7 mg
Proteína
1.1 g
Energia
424.4 kJ /
101.4 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
13.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Chocolate lava pudding
40min
Mini chocolate cakes
50min
Triple Chocolate Muffins
1h
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Apple frangipane tart
1h 20min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Best ever carrot cake
1h 35min
Chewy chocolate brownies
35min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min