Dispositivos e acessórios
Lemon glaze madeleines
Preparação 15min
Total 24h 30min
24 portions
Ingredientes
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
34.7 mg
Proteína
1.1 g
Energia
424.4 kJ /
101.4 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
13.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Orange sponge cake
1h
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Blueberry jam
35min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Orange Sponge Cake
1h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Mango sago pudding
35min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Lamington swiss roll
25h 40min
Vanilla Madeleines
1h 30min