Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 30 g extra virgin olive oil
- 4 small eschalots, cut in halves
- 4 garlic cloves
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds
- 500 g beef mince
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp cornflour
Broth
- 600 g beef brisket or chuck, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 16 garlic cloves, bruised and peeled
- 8 small eschalots
- 3 tsp Beef stock paste
- 2 tsp Chicken stock paste
- 1200 g water
- 240 g flat rice stick noodles
- 2 bunches pak choy, cut into pieces
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 - 2 tbsp fried shallots
- rice wine vinegar, to serve
- kecap manis, to serve
- prawn crackers, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5178.4 kJ / 1237.7 kcal
- Proteína
- 60.4 g
- Hidratos de carbono
- 95.7 g
- Gordura
- 67.6 g
- Gordura saturada
- 24.5 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sódio
- 658.6 mg
Receitas alternativas
Curry Mee
30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 dk
Ghee Rice
1sa 15 dk
Steamed Cumin Beef Buns
2 Std. 30 Min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10p
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 λεπτ.
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 dk
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 dk