Versões compatíveis
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied Italian
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Roasted Garlic and Parmesan Mash
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic bulb
- 1 tsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Proteína
- 79 g
- Hidratos de carbono
- 64 g
- Gordura
- 71 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50 min.
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1u. 40min
Shepherd's Pie
1u. 40min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4u. 35min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min