Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into eighths
- 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
- 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
- 150 g water, plus extra to cook
- 1 tsp sea salt, plus extra to cook
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 500 g dried pasta of choice
- ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3867.5 kJ / 924.4 kcal
- Proteína
- 41.9 g
- Hidratos de carbono
- 102.8 g
- Gordura
- 37.9 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 592.9 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
All in one bowl bolognese
40 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Swedish meatballs and mash
50 min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Mini chicken kyivs
45 min