Dispositivos e acessórios
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil40 g
-
brown onion cut into eighths1
-
skinless turkey breast fillet cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)400 g
-
button mushroom cut into halves or quarters250 g
-
water plus extra to cook150 g
-
sea salt plus extra to cook1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
dried pasta of choice500 g
-
fresh chives chopped, to garnish½ bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
592.9 mg
Proteína
41.9 g
Energia
3867.5 kJ /
924.4 kcal
Gordura
37.9 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
102.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom and bacon pasta
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Family Meatloaf
1h 10min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Swedish meatballs and mash
50min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Grisons barley soup
1h 15min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Risotto bolognese
45min
Garlic Turkey Stew
45min
Cajun pork rice
1h 15min
Low waste chicken lasagne
1h 30min