Dispositivos e acessórios
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Preparação 10min
Total 10min
335 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 335 g
Sódio
692.4 mg
Proteína
25.8 g
Energia
4435 kJ /
1060 kcal
Gordura
99 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Colourful quinoa salad
40min
Quinoa tabouli
12h 40min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Dairy free béchamel
10min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Hommus
15min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Roasted eggplant
1h 35min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min