Dispositivos e acessórios
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Preparação 10min
Total 10min
335 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 335 g
Sódio
692.4 mg
Proteína
25.8 g
Energia
4435 kJ /
1060 kcal
Gordura
99 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
LSA
5min
Beetroot salad
10min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1h 15min
Curried cauliflower salad
40min
Miso coleslaw
20min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Orange and mango chia pudding
3h 15min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Traditional hommus
25h 5min