Dispositivos e acessórios
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Preparação 10min
Total 10min
335 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 335 g
Sódio
692.4 mg
Proteína
25.8 g
Energia
4435 kJ /
1060 kcal
Gordura
99 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Hommus
15min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Mixed mushroom burgers
50min
Pea and garden mint fritters
25min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Broccoli soup with sage oil
30min
Fresh fennel salad
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Traditional hommus
25h 5min
Falafel with beetroot hommus
20min