Dispositivos e acessórios
Teriyakilax (sous-vide)
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portioner
Ingredientes
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1450 g
-
sesamfrön, valfri färg40 g
-
färska laxfiléer (à ca. 150 g)4
-
teriyakisås75 g
-
färsk ingefära tunt skivad20 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nenhuma avaliação
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nenhuma avaliação
Curry laksa
Nenhuma avaliação
Fisktacos med japansk majonnäs
Nenhuma avaliação
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Sous-vide lax
Nenhuma avaliação