Dispositivos e acessórios
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
Preparação 1h 45min
Total 4h
10 pieces
Ingredientes
Char Siu
-
pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)300 g
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
cloves½ tsp
-
star anise2
-
hoisin sauce15 g
-
light soy sauce15 g
-
Shaoxing rice wine20 g
-
honey½ Tbsp
Pickled Carrots
-
carrots (approx. 260 g, see tip), cut in pieces2
-
cider vinegar75 g
-
sugar75 g
Bao Bun Dough
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
water140 g
Filling
-
garlic cloves4
-
vegetable oil plus extra for greasing10 g
-
oyster sauce15 g
-
Shaoxing rice wine10 g
-
water100 g
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Assembly
-
water500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
278 mg
Proteína
9 g
Energia
971.6 kJ /
232.2 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
31.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Nenhuma avaliação
Bagels
1h 20min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1h
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Nyonya Chicken Curry Bun
2h 45min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Lemon Curry Lava Cakes
3h