Dispositivos e acessórios
Fresh tomato chutney
Preparação 10min
Total 10min
280 g
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only8 sprig
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 280 g
Sódio
965.8 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1270.6 kJ /
303.7 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
11.3 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
25.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Quick herb paste
10 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Pilau rice using rice mode
40 Min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Basic vegetable stock
1 Std.