Dispositivos e acessórios
Hot cross bun loaf
Preparação 20min
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Buns
-
orange zest only, no white pith½
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
water60 g
-
milk160 g
-
dried instant yeast10 g
-
salt½ tsp
-
butter80 g
-
caster sugar50 g
-
light brown sugar25 g
-
eggs2
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground nutmeg1 ½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sultanas100 g
-
currants70 g
Piping
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
honey2 tbsp
-
butter to serve
-
jam to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
134.5 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1399.1 kJ /
334.4 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Rice flour
5 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Dark Brown Sugar
5 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Shortbread
1 Std.