Dispositivos e acessórios
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Preparação 20min
Total 24h 25min
8 portions
Ingredientes
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.1 g
Energia
1819 kJ /
433.1 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
26.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mini cakes
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salsa verde
5min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min
Wimbledon strawberry fool
1h 15min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Madurese chicken satay
1h 30min
French Toast
40min
Mustard and cheddar mash
30min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Warm wasabi potato salad
30min