
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 795 g stewing beef trimmed and cubed (2.5 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp ground smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt to taste, divided
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 15 - 30 g fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
- 20 g olive oil
- 200 g red onions cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 jalapeño pepper fresh, halved, deseeded (optional)
- 2 garlic cloves
-
170
g red bell peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
ou 170 g yellow peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm) - 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
-
795
g canned crushed tomatoes
ou 795 g canned chopped tomatoes - 1 tsp instant coffee freeze-dried
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 395 g canned kidney beans rinsed and drained
- 395 g canned black beans rinsed and drained, (optional)
- sour cream to serve
- grated cheddar cheese to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 903.6 kcal / 3780.8 kJ
- Proteína
- 51.6 g
- Gordura
- 53.4 g
- Hidratos de carbono
- 57 g
- Fibra
- 18.1 g
- Gordura saturada
- 19.2 g
- Sódio
- 1276.7 mg
Receitas alternativas
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Lemon Garlic White Rice
35min
Guacamole
5min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Beer Cheese
15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Santa Maria Dry Rub
5min
Tamarind whiskey Sour
Nenhuma avaliação