Dispositivos e acessórios
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
Preparação 25min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil for greasing
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feederParmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
3521.3 mg
Proteína
44.5 g
Energia
5475.6 kJ /
1308.7 kcal
Gordura
77 g
Fibra
14.3 g
Gordura saturada
47.7 g
Hidratos de carbono
115.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Beer batter fish
40min
Vegan Rainbow Salad
25min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Nenhuma avaliação
Caprese Omelette
30min
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1h 45min