Dispositivos e acessórios
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Preparação 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
1 ½ tsp ginger paste, to tastefresh ginger, grated (opcional) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (opcional)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
edible flowersmicrogreens
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
979.6 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
36.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Chamomile Tea Latte
10min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Hash Browns
20min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Nenhuma avaliação
Gingerbread Milkshake
5min
Saskatoon Berry Jam
35min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Spiced nuts
45min
Spaetzle
35min