Dispositivos e acessórios
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
Preparação 10min
Total 5h 15min
1190 g
Ingredientes
-
cashew nuts255 g
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
450 g water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable broth450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried cayenne pepper flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 gram
Sódio
50.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
318.3 kJ /
76.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Spiralized Sweet Potato Pancakes
30min
Carnitas
50min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Salt-free chicken stock paste
45min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Nenhuma avaliação
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Pasta with leek and ajvar
30min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min