Dispositivos e acessórios
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
Preparação 10min
Total 5h 15min
1190 g
Ingredientes
-
cashew nuts255 g
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
450 g water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable broth450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried cayenne pepper flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 gram
Sódio
50.2 mg
Proteína
1.9 g
Energia
318.3 kJ /
76.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
2.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Asparagus Sauté
15min
Basic Black Beans
Nenhuma avaliação
Bolognese Sauce
Nenhuma avaliação
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Arnold Palmer Lemonade
20min
Ground Bison Meat
35min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nenhuma avaliação
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1h 30min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Pomegranate smoothie bowl with chia seeds
10min