Dispositivos e acessórios
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
Preparação 1h 25min
Total 6h 5min
8 portions
Ingredientes
-
cashew nuts225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaves destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
salt1 tsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potatoes peeled and cubed (5 cm)425 g
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
-
all-purpose flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, sliced in wedges4
-
microgreens to garnish
-
edible flowers to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
564.7 mg
Proteína
14.2 g
Energia
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Gordura
94.3 g
Fibra
11.8 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
73.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Seitan Chilli
25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan bao sliders
1h 50min
Vanilla Ground Coffee Blend
5min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Baked beans
20min
Pulled BBQ jackfruit
25min