
Dispositivos e acessórios
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773 mg
Proteína
5 g
Energia
1029 kJ /
246 kcal
Gordura
13 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá