Dispositivos e acessórios
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
245.8 mg
Proteína
3 g
Energia
856.9 kJ /
204.8 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
33.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Steak au Poivre
20min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min