Dispositivos e acessórios
Seafood Risotto
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
296.1 mg
Proteína
16.7 g
Energia
1982.8 kJ /
473.9 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
60.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risotto
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken Provencale
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Monkfish and prawn soup
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Mushroom Risotto
30min