Dispositivos e acessórios
Mushroom and Spinach Risotto
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water730 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
olive oil20 g
-
shallots cut in pieces (1 cm)40 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)320 g
-
white wine60 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
560.4 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1994.7 kJ /
476.8 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Soup
20min
Courgette and Feta Risotto
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Pea and Mint Risotto
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Mushroom Risotto
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min