Dispositivos e acessórios
Gin-cured ocean trout salad
Preparação 20min
Total 30h 20min
6 portions
Ingredientes
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2029 mg
Proteína
26.3 g
Energia
1326.8 kJ /
315.9 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ginspiration
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Thai-style fish cakes
30min
Minestrone
40min
Thai red pork curry
35min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min