
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cured ocean trout
- 500 - 800 g ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed
- 1 star anise
- 5 juniper berries
- 1 tsp pink peppercorns
- 1 tsp caraway seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g sugar
- 125 g sea salt
- 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
- 100 g gin of choice (see Tips)
Salad
- 3 radishes trimmed and thinly sliced
- ½ cucumber sliced
- 1 tbsp extra virgin olive oil to drizzle
- 4 sprigs fresh chives chopped to garnish
- micro herbs to serve
- crème fraîche to serve
- bread toasted to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 315.9 kcal / 1326.8 kJ
- Proteína
- 26.3 g
- Gordura
- 14.3 g
- Hidratos de carbono
- 21.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Sódio
- 2029 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lemon and caper aioli
15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Basil pesto
10min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Coconut poached chicken salad
45min
Roasted fennel dip
35min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Chunky basil pesto dip
10min
Citrus margarita
10min